Criomec SA

Topul firmelor private galatene 3 octombrie 2018

Topul firmelor private galatene, eveniment organizat de Patronatul IMM-urilor Galati
In cadrul galei acestui eveniment s-au acordat Premii Speciale pentru rezultate si contribuţii deosebite realizate pe parcursul anului 2017, firma Criomec SA a primit distinctia pentru “Dinamica deosebita a dezvoltarii”.

Ziua Întreprinzătorilor din România 19 mai 2018

În cadrul evenimentului „Ziua Întreprinzătorilor din România” şi sărbătorirea a 25 de ani de la înfiinţarea Patronatului IMM-urilor în data de 19 mai 2018, conducerea PIMM Galaţi a oferit firmei CRIOMEC SA, un premiu în semn de apreciere a rezultatelor avute si implicarea in viata sociala a comunitatii locale. Detalii eveniment.

Cryogenics and Refrigeration Technologies May 7 - 10, 2018

The Event ICCRT 2018, was a great experience for everyone, creating the right environment for best ideas and applications of cryogenics which could become alive, new opportunities in future relationship beyond of science limitations. The Romanian Association of Cryogenics and Refrigeration, we’re grateful for presence and interest showed during the Event of all Participants, Papers Speakers, Keynote Speakers and Co-Organizers support of renowned int’l / local organizations: Cryogenic Society of America, International Institute of Refrigeration Paris, Criomec SA , I.C.S.I. Rm. Valcea, Universities Politehnica Bucharest, U.T.C.Bucharest, Dunarea de Jos Galati. Shared Photo Gallery ICCRT2018.

Certificare MASE Iunie 2017

CRIOMEC SA – prima companie romaneasca certificata MASE. [Articol] [Broșura]

Ziua Securității și Sănătății în Muncă Aprilie 2017

„Ziua Securității și Sănătății în Muncă” - premiul I acordat de către ArcelorMittal Galați, Echipei CRIOMEC SA. [Diploma]

Parteneriat SCAME RO 23 Februarie 2017

Parteneriat SCAME RO – statii de alimentare electrice ECO MOBILITY. [Detalii]

Vizită la Sediul Criomec S.A. 31 Ianuarie 2017

La invitatia PIMM Galati, Ambasadorul SUA Excelenta Sa Dl. Hans Klemm, a vizitat sediul Criomec SA, marcând prin acest eveniment încrederea în potentialul de afaceri din zona SE a României. [Galerie foto]

Premiul Special Octombrie 2016

În cadrul evenimentului anual organizat de P.I.M.M, –” Topul celor mai performante companii din economia galateana, in anul 2015”, compania Criomec SA a obtinut premiul special pentru Performanta si Calitatea serviciilor oferite conform standardelor europene. Detalii: http://www.viata-libera.ro/prima-pagina/81832-topul-mediului-de-afaceri-care-au-fost-cele-mai-performante-firme-din-economia-galateana

Cryogenics and Refrigeration Technology Iunie 2016

Criomec SA, co–organizator al Evenimentului științific în premieră - Conferința Internațională «Cryogenics and Refrigeration Technology», ce s-a desfășurat sub egida Institutului Internațional de Refrigerare din Franța, în București perioada 22 - 25 Iunie, 2016. Detalii și Album foto: http://iccrt2016.criofrig.ro/

Firma de incredere 2016 Aprilie 2016

CRIOMEC SA a fost distinsa cu titlul « Firma de incredere 2016 » pentru reputatie excelenta si eticheta in managementul afacerilor.

Criomec SA se extinde Ianuarie – Martie 2015

CRIOMEC își extinde prezența în spațiul european, prin deschiderea a două reprezentante: CRIOMEC Franța – JDS Center, LYON și CROMEC Germania – XANTEN. [ Galerie foto ]

Proiecte industriale pentru utilaje tehnologice și criogenice 1 Martie 2015

Revista „Jurnalul de afaceri” ediția nr. 20 din luna martie 2015, a publicat în cadrul capitolului Industrie, articolul: CRIOMEC – proiecte industriale pentru utilaje tehnologice și criogenice.
[Varianta PDF]

Campioni în Business 2014 3 Noiembrie 2014

Sub egida Ziarul Financiar, în cadrul evenimentelor „Campioni în Business 2014”, au fost premiați cei mai dinamici antreprenori din mediul de afaceri, din Romania.

Salonul de Inventică „UGAL INVENT” 8-10 Octombrie 2014

În cadrul Salonului de Inventică „UGAL INVENT” organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” Galați în parteneriat cu Asociația Generală a inginerilor din România AGIR, compania CRIOMEC SA a participat prin lucrările de cercetare elaborate de: Dr. ing. Marius Cuzic și Dr. ing. Bogdan Căciulă, obținând două premii meritorii.

Premiul Special 9 Octombrie 2014

„Topul județean al firmelor private din România 2013”, eveniment anual organizat de PIMM Galați a acordat companiei CRIOMEC SA - Premiul Special pentru dinamica dezvoltării activității pe parcursul anului 2013.

Excelența în Business 16 Mai 2014

În cadrul galei anuale „Ziua Intreprinzatorului”, eveniment organizat de Patronatul IMM Galați, compania CRIOMEC SA a primit distinctia de Excelența în Business, pentru performanță în afaceri și implicare în viața socială a comunității locale.
[ Detalii ]

CRIOMEC SA „20 ani de Performanță” 15 Mai 2014

Eveniment Aniversar CRIOMEC SA „20 ani de Performanță”, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființarea societății.
[ Galerie foto ]                                       

Ziua Contractorului 26 Martie 2014

În cadrul celei de-a 4 ediție a Zilei Contractorului, eveniment organizat de Arcelor MIttal Galați, compania CRIOMEC S.A. a fost premiată pentru desfășurarea exemplară a lucrărilor de modernizare mașină tehnologică, din uzina LTG2.

Extindere constructie corp C1 21 Martie 2014

SC CRIOMEC SA, titular al proiectului „Extindere constructie corp C1”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Galati, fara evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „Extindere constructie corp C1”, propus a fi amplasat in Galati, str. Drumul de Centura 63, lot 2/2, judetul Galati.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Galati, str. Regimentul 11 Siret nr. 2, in zilele de luni - joi, între orele 08:30 – 16:00 si vineri intre orele 08:30 – 13:30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro - reglementari – acordul de mediu – proiect de decizie etapa de incadrare. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 25.03.2014.

Ei țin Galațiul în viață! 12 Februarie 2014

„Ei țin Galațiul în viață!”
Firma care nu știe ce înseamnă criza - Criomec SA Galați este una dintre acele firme de care economia locală are nevoie ca de aer...
[ Citește articolul ]

Autor: Marius Țuca.

Best Enterprise 2013 Decembrie 2013

European Bussines Assembly – Summit of Leaders Dec.2013 Oxford UK , acorda firmei CRIOMEC SA, titlul „Best Enterprise 2013” în domeniul instalațiilor industriale.

Catalog pag.41/88, http://www.youblisher.com/p/783473-Oxford-Summit-of-Leaders-16-20-December-2013/

Top 100, Executanții de instalații Decembrie 2013

Jurnalul IBC Focus, lider in monitorizarea și studierea pieții construcțiilor, a plasat firma CRIOMEC S.A. în anul 2012 și 2013 în „Top 100, Executanții de instalații”.

Topul firmelor gălățene 2012 Noiembrie 2013

„Topul firmelor gălățene 2012”, în noiembrie 2013 – a acordat firmei CRIOMEC SA - Locul I, în domeniul construcțiilor.

Construire locuință de serviciu și garaj 14 Mai 2013

S.C. Criomec S.A., titular al Planului Urbanistic de Detaliu „Construire locuinta de serviciu si garaj, imprejmuire teren, Tarlaua 39, parcela 14, Lot 2/2, Municipiul Galati, judetul Galati“, cu amplasamentul in Municipiul Galati, Judetul Galati, strada Plopilor nr. 6, anunta publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului la APM Galati, in vederea obtinerii avizului de mediu. Informatiile privind varianta de plan pot fi consultate la sediul APM Galati, str. Regimentul 11 Siret, nr. 2 si la sediul titularului, Strada Drumul de Centura nr. 63, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8:00 - 14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Galati in termen de 15 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

Construire locuință de serviciu și garaj 14 Mai 2013

S.C. Criomec S.A., titular al Planului Urbanistic de Detaliu „Construire locuinta de serviciu si garaj, imprejmuire teren, Tarlaua 39, parcela 14, Lot 2/1, Municipiul Galati, judetul Galati“, cu amplasamentul in Municipiul Galati, Judetul Galati, strada Plopilor nr. 8, anunta publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului la APM Galati, in vederea obtinerii avizului de mediu. Informatiile privind varianta de plan pot fi consultate la sediul APM Galati, str. Regimentul 11 Siret, nr. 2 si la sediul titulatului, Strada Drumul de Centura nr. 63, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8:00 - 14:00.
Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Galati in termen de 15 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

Top 100, 2012 executanți de instalații Decembrie 2012

În Decembrie 2012, revista de specialitate editată de IBCfocus, „Top 100, 2012 executanți de instalații”, a situat compania CRIOMEC SA pe locul 28, din punct de vedere al cifrei de afaceri înregistrate în anul 2011 și locul 8 din punct de vedere al profitabilității.

CRIOMEC SA membră a International Tube Association Noiembrie 2012

In Noiembrie 2012 - compania CRIOMEC SA a devenit membra a International Tube Association - cea mai larga și influenta asociatie a inginerilor specializati in conducte&tevi. [ Detalii ]

Construirea magazie materiale și birouri 8 Decembrie 2010

S.C. CRIOMEC S.A., titular al proiectului „Construirea magazie materiale și birouri”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.R.P.M. Galați fără evaluarea impactului asupra mediului și fără evaluare adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul sus menționat, propus a fi amplasat în intravilan mun. Galați, str. Drumul de centura nr. 63, judetul Galați.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul ARPM Galați, din mun. Galați, str. Regimentul 11 Siret nr. 2, în zilele de luni - vineri, între orele 08-14, precum și la următoarea adresă de internet http://arpmgl.anpm.ro/.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de cinci zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 14 dec. 2010.

Proiect - etapa de încadrare 30 August 2010

S.C. CRIOMEC S.A., titular al proiectului „Depozit butelii în aer liber, container mobil pentru birou și vestiar, platformă betonată, cuvă vidanjabilă și împrejmuire“, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Galați în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată pentru proiectul mai sus menționat propus a fi amplasat în extravilanul mun. Galați, tarla 107, parcelele 1 si 2, județul Galați.
[ Descarcă versiunea PDF a deciziei ]

Solicitare de emitere a acordului de mediu 20 Aprilie 2010

S.C. CRIOMEC S.A., anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Depozit butelii în aer liber, container mobil pentru birou și vestiar, platformă betonată, cuvă vidanjabila și împrejmuire“, propus a fi amplasat în extravilanul mun. Galați, tarla 107, parcelele 1 si 2, județul Galați.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Galați din Galați, str. Regimentul 11 Siret nr. 2 și la sediul SC Criomec SA din municipiul Galați, str. Ep. Melchisedec Stefanescu nr.4, judetul Galati, în zilele de luni - vineri, între orele 8:30 și 14:00.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Galati.

Criomec la lucru 17 Aprilie 2010

În 17 aprilie a avut loc un montaj a două recipiente verticale de 44 de tone fiecare folosind o macara de 500 de tone.
[ Galerie foto ]

Criomec la lucru 17 Aprilie 2010

În data de 12 aprilie a.c. echipa Criomec a realizat o ridicare complexă folosind o macara de 500 de tone. Piesa principală a cântărit 88 tone și a fost ridicată la 40 de metri înălțime.
[ Galerie foto ]

CRIOMEC SA, A leading Romanian piping company 17 Aprilie 2010

În luna aprilie a anului curent S.C. CRIOMEC S.A. va fi prezentă în paginile prestigioase publicații Gasworld Magazin într-un articol intitulat: CRIOMEC SA, A leading Romanian piping company.
[ Citește articolul ]